Om

Jag har länge försökt att skriva en så bra presentation som möjligt men de flesta gångerna slutar det i att de blir otrevliga och det är verkligen inte så jag vill att folk ska tro om mig.

Med åren har jag blivit rätt så trött och ibland händer det att man blir lite för bitter. Jag vill verkligen inte sluta som en bitter gammal gubbe så därför tänker jag skriva den här presentationen så ärligt jag bara kan!

Vad är det då man ska skriva om?
Jag vill inte påstå att jag är världens bästa kille för det vet jag att jag inte är. Precis som alla andra så har även jag mina brister! Jag är inte perfekt, så enkelt är det bara. Jag har mina dåliga dagar när jag är på dåligt humör och är ledsen. Men jag har även bra dagar, glada dagar och det är de dagarna i livet som är viktiga!

Vem är jag då?
Jag är en helt vanlig kille som söker inspiration i livet. Jag har mina drömmar och jag försöker efterleva dem så gott det går. Jag är så oerhört tacksam att jag har goda vänner som stöttar mig genom livet, utan dem hade jag inte kommit hälften så långt. Så här är jag, med båda fötterna på jorden. Ingen förtjänar att bli otrevligt bemött och därför tänker jag heller inte bemöta folk så. Tanken är ju ändå den som räknas!

Som sagt, inspiration!
Det är ett stort ord som sällan används och än mer sällan efterlevs. Så om jag kunde önska mig något så vore det att folk öppnade upp ögonen och tittade sig omkring lite, ta in av de glada stunderna i livet och försöka bli bättre människor, det tänker jag försöka. Lyckas man inte så har man i varje fall gjort ett försök, eller hur?

Jag kan inte erbjuda någon rikedomar. Jag kan inte åka jorden runt och jag kan inte vara världens bästa människa på alla möjliga sätt. Men jag kan vara mig själv och det hoppas jag räcker gott och väl för den som undrar vem jag är och vad jag har att tillföra på denna jord!

Ja, jag har väl inte direkt berättat så värst mycket om mig själv, men det är en hel del om vad jag tror på här i livet. Jag hoppas att det finns de som läser presentationen också. Man dör inte av att spendera fem minuter av sitt liv åt att läsa någons presentation. Alla har alltid något att berätta. Det är upp till var och en att avgöra vad som är relevant eller inte.

Även om det ibland är fel så har vi alla rätt att tycka och tro som vi vill! Det är väl det som gör oss mänskliga? Att vi kan göra misstag ibland…